Elkészítés: A csirkemelleket kis kockákra vágjuk, az 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és
félretesszük.
A répát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk vagy uborkagyalun legyaluljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a sárgarépát, majd hozzáadjuk a póréhagymát és kicsi vizet. Fedő alatt 10 percig pároljuk.
A zöldségeket hozzáadjuk a húshoz, sózzuk, borsozzuk, és curryvel ízesítjük. Hozzáadjuk a gombát, felöntjük a húslevessel, és 10 percig együtt pároljuk. A végén hozzáadjuk a karikára vágott csemege uborkát, hozzáadjuk a tejfölt, és forralásig főzzük.
Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.