Elkészítés: A fagyasztott zöldséget forró, sós vízbe öntöm, majd újabb forraláskor leöntöm róla a vizet. A zöldségeket és a húst feldarabolom. A fokhagymát is kis darabokra vágom.
A hagymát pici olajon dinsztelni kezdem, majd hozzáteszem a csirkemellet. Ha a hús már fehér, nincs alatta leve, hozzáöntöm a zöldséget. Sózom ízlés szerint, és kb. 2 evőkanál curryt teszek rá. Jól összekeverem, és fedő alatt hagyom közepes tűzön főni. Amikor a zöldségek már kezdenek megfőni leveszem a fedőt és hagyom, hogy a levét elfője.
Mellé rizst főzök. Amikor már kész az étel, összekeverem a rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.