Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Minestrone recept
Minestrone
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Ajánló

St. Andrea gourmet borvacsora az Astoriában

St. Andrea borvacsora az Astoriában
Izgalmas borvacsorával várja a minőségi gasztronómia híveit a Café Astoria Restaurant, ahol rendkívüli borok, 5-fogásos gourmet menü és a 104 éves, csodálatos hangulatú Astoria találkozik egymással. Június 8-án Lőrincz György borai párosulnak Lakatos Tímea vezető séf ételkölteményeihez.

Lakatos Tímea, a Café Astoria Restaurant vezető séfjének neve garancia a kulináris élményekre. Az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Costes korábbi meghatározó személyisége ezúttal a 2014-ben és 2015-ben is az év pincészetének választott egri St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet boraira hangolt fogásokkal várja a gourmandokat.

A St. Andrea Szőlőbirtokon olyan egyedi, minőségi borokat készítenek, melyek csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraik természetes, hagyományos eljárással készülnek. „Lőrincz György azon kevesek közé tartozik” – írta korábban egy szaklap, “akit mindenki kedvel, mert finom és kedves ember, harmóniában él feleségével, Andreával, a négy gyerekkel és képes harmóniát teremteni a boraiban is. Eredeti, nagyon finom és modern, ugyanakkor egries (mindig szép savtérképű, átlátszó, telten sem lekváros, sokszor ásványos és intenzív) borait a fogyasztók és a szakma egyaránt magasra értékeli.”

Lakatos Zsófia vezető séf konyhája pedig olyan ételsort kínál, ami méltó párja lesz az egri nedűknek. Így asztalra kerül majd kecskesajt friss fügével, pácolt, citrusos fogas füstölt fürjtojással, diós kenyérrel és kaporolajjal. A menüsorban lesz még erdei gomba velouté szárnyasmáj raviolival, marhapofa lila burgonyapürével végül bodzás parfait, álom ropogóssal és házi bonbon meglepetés. Regisztrálni és asztalt foglalalni az [email protected] e-mail címen lehet.

A menü:

Kecskesajt friss fügével
Boldogságos Grand Superior 2016, St. Andrea

Pácolt, citrusos fogas füstölt fürjtojással, diós kenyérrel és kaporolajjal
Örökké 2016, St. Andrea

Erdei gomba velouté szárnyasmáj raviolival
Csakegyszóval Pinot Noir 2016, St. Andrea

Marhapofa lila burgonyapürével, zöldspárgával, bébi répával és Cabernet mártással
Hangács Bikavér 2015, St. Andrea

Bodzás parfait álom ropogóssal
Kadarka Brut Nature pezsgő 2015, St. Andrea

Házi bonbon meglepetés

12.900 Ft / fő

Az időpont: 2018. június 8. 19:00
A helyszín: Café Astoria Restaurant

További részletek >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.