Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Puncstorta  recept
Puncstorta
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Világkonyha

Póréhagymás lepény egyszerűen - videó!

póréhagymás quiche
A francia konyha méltán híres a nagyszerű egytálételeiről, amelyek közül a legismertebb az úgynevezett quiche (ejtsd: kiss). Ezt a jól variálható lepényfélét a franciák pizzájának is hívják, de annál gazdagabb, tejszínes főétel - amit érdemes kipróbálnod!

A francia konyha nagyszerűsége az egytálételekben rejlik. Az egyik legegyszerűbb és legjobban variálható ételük a quiche (ejtsd: kis), ami tulajdonképpen egy omlós tésztaágyon pihenő, gazdag feltéttel megpakolt, tejszínes tojással összesütött lepény, amit húsos, halas verzióban is elkészíthetünk.

A quiche-t készítheted hagymával, cukkinivel, spenóttal, sajttal, krémsajttal, tejföllel, hallal, hússal - csak a fantáziád szab határt!
A quiche-t készítheted hagymával, cukkinivel, spenóttal, sajttal, krémsajttal, tejföllel, hallal, hússal - csak a fantáziád szab határt!
Ezért készíts quiche-t!

A quiche-t azért szeretjük, mert tulajdonképp egész évben elkészíthetjük az aktuális zöldségek felhasználásával. Mehet bele paprika, paradicsom, tehetünk bele póréhagymát, cukkinit, spenótot vagy akár gombát is. A zöldségeken túl gazdagíthatjuk enyhén lepirított csirkemellel, kevés darált hússal, de tehetünk bele kagylót, kalamárit, rákot, sonkát vagy olasz szalámi.

Most egy póréhagymás változatot mutatunk be, amelyből nem hagytuk ki a finom sonkát sem!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.