Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Világkonyha

Póréhagymás lepény egyszerűen - videó!

póréhagymás quiche
A francia konyha méltán híres a nagyszerű egytálételeiről, amelyek közül a legismertebb az úgynevezett quiche (ejtsd: kiss). Ezt a jól variálható lepényfélét a franciák pizzájának is hívják, de annál gazdagabb, tejszínes főétel - amit érdemes kipróbálnod!

A francia konyha nagyszerűsége az egytálételekben rejlik. Az egyik legegyszerűbb és legjobban variálható ételük a quiche (ejtsd: kis), ami tulajdonképpen egy omlós tésztaágyon pihenő, gazdag feltéttel megpakolt, tejszínes tojással összesütött lepény, amit húsos, halas verzióban is elkészíthetünk.

A quiche-t készítheted hagymával, cukkinivel, spenóttal, sajttal, krémsajttal, tejföllel, hallal, hússal - csak a fantáziád szab határt!
A quiche-t készítheted hagymával, cukkinivel, spenóttal, sajttal, krémsajttal, tejföllel, hallal, hússal - csak a fantáziád szab határt!
Ezért készíts quiche-t!

A quiche-t azért szeretjük, mert tulajdonképp egész évben elkészíthetjük az aktuális zöldségek felhasználásával. Mehet bele paprika, paradicsom, tehetünk bele póréhagymát, cukkinit, spenótot vagy akár gombát is. A zöldségeken túl gazdagíthatjuk enyhén lepirított csirkemellel, kevés darált hússal, de tehetünk bele kagylót, kalamárit, rákot, sonkát vagy olasz szalámi.

Most egy póréhagymás változatot mutatunk be, amelyből nem hagytuk ki a finom sonkát sem!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.