A tavaszi Mindmegette magazin kiegészíti a megszokott Mindmegettét. A mostani számban érdekes írásokat találsz a sonkáról, a lengyel konyháról, a tavasz borairól, a kávészemek titkairól. Bemutatjuk a mindmegette.hu egyik lelkes használóját, valamint Mirza receptjeit és Mozzarella morfondírozását is megtaláljátok a lapban. Körülnéztünk a boltokban, és érdekességek után kutattunk: megismerhetsz különleges gépeket, hasznos kütyüket, amelyekkel könnyebbé válik a főzés.
A vendégvárásban is szeretnénk segítséget adni, és azokra is gondoltunk, akik most kezdik a sütést, ezért lépésről lépésre mutatjuk be néhány formás sütemény készítését. Szeretnénk a gyerekek kedvében is járni, nekik is van néhány ajánlatunk. A reformkonyhában a kenyér a főszereplő, legjobb, ha tönkölybúzából sül.
Mindez összefűzve, egy csokorban, a Mindmegette magazinban. Már az újságárusoknál!
Jó olvasást! Nem csak a monitor előtt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.