Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Mákos guba  recept
Mákos guba
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Itt a tavasz, itt a megújulás, itt az új magazinunk! Sok gyönyörű fotóval, finom receptekkel, érdekes és praktikus olvasnivalókkal!

Keresd az újságárusoknál!
Keresd az újságárusoknál!

A tavaszi Mindmegette magazin kiegészíti a megszokott Mindmegettét. A mostani számban érdekes írásokat találsz a sonkáról, a lengyel konyháról, a tavasz borairól, a kávészemek titkairól. Bemutatjuk a mindmegette.hu egyik lelkes használóját, valamint Mirza receptjeit és Mozzarella morfondírozását is megtaláljátok a lapban. Körülnéztünk a boltokban, és érdekességek után kutattunk: megismerhetsz különleges gépeket, hasznos kütyüket, amelyekkel könnyebbé válik a főzés.

A vendégvárásban is szeretnénk segítséget adni, és azokra is gondoltunk, akik most kezdik a sütést, ezért lépésről lépésre mutatjuk be néhány formás sütemény készítését. Szeretnénk a gyerekek kedvében is járni, nekik is van néhány ajánlatunk. A reformkonyhában a kenyér a főszereplő, legjobb, ha tönkölybúzából sül.

Mindez összefűzve, egy csokorban, a Mindmegette magazinban. Már az újságárusoknál!

Jó olvasást! Nem csak a monitor előtt!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.