Te is azok közé tartozol, akik a menzán mindig repetáztak a grízes tésztából? Akkor most mutatunk neked egy villámgyors és bombabiztos alapreceptet, ami alapján 30 perc alatt simán összedobhatod a lekváros-porcukros csoda desszertet - ezúttal némi extrával! Az tudjuk, hogy a grízes tésztának a házi baracklekvár áll a legjobban, de van itt még valami, ami viszont a lekvár mellé passzol tökéletesen, és ez a dió.
Ha még nem próbáltad ki soha, hogy pirított diót is keversz a gríz közé, akkor itt az ideje, hogy teszteld a Ripost receptjét, ha pedig szükséged van némi megerősítésre az alapreceptet illetően, akkor a lenti videónkat ajánljuk szeretettel, ahol lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül a klasszikus grízes tészta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.