A roppanós tészta és a gazdag, ízletes diótöltelék mindenkit elvarázsol! Bár hagyományosan ünnepi süteményként tartjuk számon a diós kosárkát, itt az ideje, hogy végre bármikor kényeztethessük magunkat ezzel a mennyei finomsággal. A klasszikus receptben az omlós linzertésztára egy egyszerű diótöltelék kerül, amibe gyakran tesznek baracklekvárt. De feldobhatjuk egy kevés rummal, csokoládéval, mazsolával vagy aszalt gyümölcsökkel is. Mindegy, hogy a nagyiféle alapreceptet vagy egy kissé megvariáltat követünk, a diós kosárka nem okoz csalódást! A finom és mutatós desszertet mindenképpen érdemes elkészíteni.
Ha megtaláltad a kosárkaformákat, ne is tedd messzire, próbáld ki az alábbi válogatásunkban szereplő recepteket is!
A dió és a lekvár párosa lett a kedvenced? Arra is mutatunk néhány további ötletet!
Ha kipróbáltad valamelyik receptünket, vagy van egy saját, jól bevált ötleted, oszd meg velünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Ha pedig a Mindmegette videós tartalmai között is böngésznél, akkor kövess minket a TikTokon, vagy látogasd meg Youtube-fiókunkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.