Fontos, hogy mit eszünk, ezért érthető, hogy egyre többen várják el, hogy a tápanyagok, vitaminok megmaradjanak az ételekben, de ugyanakkor ízletes fogásokat is szeretnének az asztalra tenni, vagy éppen ételkölteményekkel kívánják vendégeiket elkápráztatni. A receptek, megfelelő alapanyagok és főzési eljárások mellett e célok megvalósításában igen komoly szerepet játszhatnak a konyhai eszközök is.
A Hotpoint ezért az új beépíthető termékcsaládjának piacra dobását megelőzően kiterjedt kutatást végzett, amely a főzés szerepét kutatta a 21. században. A nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A 2016 januárjában a People kutatóintézettel közösen lefolytatott felmérésből többek között az derült ki, hogy az emberek jelentős részének rendkívül fontos az ételek tápértékének megőrzése, az egyenletes sütés, a precíz szabályozási lehetőség, a gyorsaság, illetve bizonyos készülékek esetében a zajszint.
A Hotpoint legújabb beépíthető készülékei ezért olyan technológiákat, innovatív megoldásokat vonultatnak fel, amelyek képesek az említett igényeket kielégíteni, ugyanakkor mindenben segítik a felhasználót, nagyfokú rugalmasságot, páratlan funkcionalitást kínálnak. Alacsony energiafogyasztás mellett kiváló teljesítményt is nyújtanak, valamint különleges módon ötvözik a fejlett technikát a stílusossággal. Az új készülék családban ily módon olyan opciók találhatók, mint a sütők automatikus receptjei, amely funkció használatakor a készülék, a kiválasztott receptnek megfelelően állítja be a hőmérsékletet, a megfelelő fűtőelemeket és a ventilátort, valamint a főzési időt ezzel mindig tökéletes eredményt biztosítva. A főzőlapok séf üzemmódja is előre programozott beállításokkal fokozza a precizitást és teszi egyszerűbbé az adott főzési eljárást. Míg a hűtőszekrények Acitve Oxygen 2.0 technológiája azt biztosítja, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek a készülékben.
„Büszkék vagyunk az új Hotpoint beépíthető termékcsaládra, amelyben a fogyasztói elvárásokhoz igazodó tervezés ölt testet. Az innováció, a fejlett technológia a készülékek fontos technikai jellemzőiben éppúgy megjelenik, mint az apró elegáns megoldásokban. Mindezt pedig stílusos, elegáns külső teszi teljessé. A mind a termékköröket illetően, mind a dizájn vonalak tekintetében széles kínálat pedig a legkülönfélébb fogyasztói igényeket is képes kielégíteni” – nyilatkozta Láncz Domonkos értékesítési- és marketingigazgató.
Az új Hotpoint termékcsalád a konyhai készülékek teljes spektrumát kínálja. A választékban a sütők, főzőlapok, páraelszívók és beépíthető és szabadonálló hűtőszekrények mellett beépíthető mikrohullámú sütő, gőzpároló, kávéfőző, sőt még melegen tartó fiók is található. Az eltérő vásárlói igények kielégítését pedig 4 különböző design vonal teszi lehetővé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.