Új ételbár üzemel a névadó specialitás kedvelőinek örömére a Belvárosi Piac földszintjén. A próbaüzem során a paella többféle változatát kipróbálták, a jellemzően csirke- vagy nyúlhús alapú valenciaitól a Barcelonára jellemző tésztásig, végül úgy döntöttek, hogy a tenger gyümölcseivel gazdagított paella marinera szerepeljen naponta az étlapon. A leghíresebb spanyol ételt az eredeti recept alapján egy nagy serpenyőben, keverés nélkül készítik Spanyolországból hozott rizzsel és füstölt paprikával, valamint annak rendje s módja szerint friss kard-, tinta- és tonhallal, bébipolippal, tigrisgarnélával, fekete kagylóval. Elfogyaszthatod a pultnál, vagy dobozban hazaviheted.
Az egyedi dizájnnal berendezett helyen a nube szó jelentéséhez illően festett felhő gomolyog az egyik falon, ám a hangulat cseppet sem borús! Egész nap felszolgálnak spanyol reggelit (all-day breakfast), alternatív tejjel ihatod az etikus beszerzésből származó, világos pörkölésű újhullámos kávét, és napi sütit, tortát is ajánlanak hozzá. Délután és este tapast rendelj, ha beülsz a barátaiddal egy jóízű beszélgetésre! Az étlap 16-félét sorol fel a falatnyi finomságokból, de választhatsz ínycsiklandóan megrakott pirítósokat és remek salátákat is. A spanyol életérzést sangriával, cavával, ibériai kézműves sörökkel és jófajta borokkal fokozhatod. Szívesen látják a családod apraját-nagyját, sőt a kutyádat is. A klubsarokban tartott programokra regisztrálni kell.
A diplomatanegyed csúcskategóriájú, de megfizethető árú éttermét a magyar topgasztronómia nemzetközileg elismert úttörőjeként tartják számon. Akár a párizsi Montmartre gyöngyszeme is lehetne a hazai DiningCity Étteremhét tavalyi győztese! A francia alapokra támaszkodó konyhában Koncz László séf a kizárólag frissen beszerzett minőségi alapanyagokból gyönyörűséges kézműves ételkompozíciókat álmodik a tányérodra, amelyeket a kifinomult eleganciával berendezett belső terekben vagy nyáron a teraszon fogyaszthatsz el. Levendulaszirupos pezsgővel fogadnak, a fogások előtt étvágygerjesztő falatokkal és házi kenyérrel, zárásként pedig petit four-ral, kis édességgel kényeztetnek. Az új őszi étlapon az utóbbi 3 év legkedveltebb fogásai szerepelnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.