Kapros tökfőzelék virslivel
Csupacsokis brownie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes-mustáros csirkemell
Kínai szezámmagos csirke
Hagymás rostélyos
Körömpörkölt csülökkel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Epres blondie
Ajánló

6 egyszerű tipp egy sztárcukrásztól, hogy tökéletes legyen a süteményed!

6 egyszerű tipp egy sztárcukrásztól, hogy tökéletesek legyenek a süteményeid! Anna Olson Food Network epres Viktória piskóta
Anna Olsont, a Food Network tévécsatorna cukrászát pozitív hozzáállása és praktikus tanácsai miatt, szerte a világban imádják a nézők. Humorával, közvetlenségével eléri, hogy a sütésben kevésbé jártas nézők se riadjanak meg a valódi gourmet desszertek elkészítésétől sem. Most néhány hasznos sütési praktikát oszt meg velünk, hogy a legbonyolultabb gourmet desszerttel se gyűljön meg a bajunk!
Anna Olson
Anna Olson
Nélkülözhetetlen konyhai eszközök

1. Sütőhőmérő
Attól, mert a sütőt 180 °C-re állítottuk, nem biztos, hogy valóban annyi lesz benne a hőmérséklet. Ha a hőmérő több, mint 15 fokkal többet mutat, mint a sütőbeállítás, az azzal járhat, hogy a süteményünk kiszárad.
2. Fordítólapát
A sütemények kiemeléséhez, húsok vagy palacsinta megfordításához egyaránt kiváló!
3. Elektromos kézi habverők, keverők
Ha szeretünk süni, ezek szinte minden tésztához, krémhez szükségesek. Ha pedig egészen komolyan vesszük a sütést, akkor az asztali robotgép az igazán nagy segítség.

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A TORTA: SÜTÉSI TIPPEK EGY VILÁGHÍRŰ CUKRÁSZMESTERTŐL - VIDEÓ >>>
Sütési tippek

1. Használjunk a szezonális gyümölcsöket!
Tortákhoz, habokhoz, pitékhez nincs jobb a friss gyümölcsnél. Miért csinálnánk banános sütit májusban, ha friss epret is használhatunk?
2. Sótlan vajat vagy margarint használjunk!
Ha sózottat veszünk, nem tudjuk majd, hogy kell-e még hozzáadnunk, és, ha igen, pluszban mennyit a sütéshez. A megfelelő mennyiségű só fontos a tökéletes ízharmónia kialakításához.
3. A hozzávalók hőmérsékletének kérdése.
Sok recept nem adja meg, hogy a tojás, a tej vagy a margarin milyen hőmérsékletű legyen. Ilyenkor a tészta az irányadó! Ha recept szobahőmérsékletű tésztát ír (kevert tésztáknál, kuglófnál, piskótánál), akkor a hozzávalók egységesen ilyenek legyenek. Ha hűtött tésztára (pl. pogácsák, piték vagy reszelt tészták) lesz szükség, akkor az alapanyagok is hidegek legyenek.

LENYŰGÖZNÉD A LOCSOLÓKAT? 2 KÁPRÁZATOS SÜTEMÉNY HÚSVÉTRA >>>

Ha szeretnétek látni, hogy a fent említett módszereket hogyan alkalmazza Anna a gyakorlatban, gyertek el a Gourmet Fesztivál színpadához május 20-án szombaton 15:00-ra, ahol Viktória királyné kedvenc teasüteményét, az epres Viktória piskótát készíti majd el.
Kövessétek az „Anna Olson: Sütés” 3. évadát a Food Networkön hétköznaponként 17:00-tól, hétvégente 18:00-tól. Az új évadban a klasszikus muffintól a házi kenyéren át a kifinomult szuflékig és mousse-okig, mindet megtaláltok!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.