Ilyenkor érdemes egy jó borbár után nézni, ahol nem csak a magyar- és nemzetközi borok széles választékával találkozhatunk, hanem szakértő vezetés mellett kóstolhatunk különböző sorokat vagy választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabb tételeket. Az országban számos borbár található, ezek közül ajánlunk most néhányat a figyelmetekbe.
Az egyre színesedő debreceni gasztrokultúra fontos részét képezi a DiVino Borbár, ahol a pestieknél megszokott színvonalas és széles borpalettával várja a betévedőket. A borbár csak magyar borokat értékesít, amelyek között szép merítés található a Junibor Egyesület borászainak boraiból.
A budai oldal mértékadó borbárja nem csak azért kedvelt, mert kis mennyiségben is rendelhetők a különféle tételek és a borkedvelők kedvükre kóstolgathatnak, hanem azért is, mert a széles bor- kávékínálat mellé a borkorcsolyákon messze túlmutató kínálat várja a betérőket.
Győr első borbárjában főleg az észak-magyarországi borrégió boraiból szemezgethetünk. A Kisfaludy Borbárban nagy hangsúlyt fektetnek a harmóniára, fontosnak tartják, hogy a kínált italok, a melléjük szervírozott fogások és a hely atmoszférája egységet alkosson.
Gál Tibor a minőségi borkészítést és borfogyasztást szem előtt tartva hozta létre a Fúziót, amely tökéletesen illeszkedik Eger gasztronómiai sokszínűségébe, egyedülálló Bikavérmúzeumával valóban kiegészítve azt. A borbárban a 4-12 tételes borkóstolók mellett muzeális tételek megtekintésével és pincetúrával tehető teljessé az élmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.