A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Minestrone recept
Minestrone
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Ajánló

Csúcsborok az indiai pop-up vacsorához!

bor, borozás
Már csak egy hét, és megkezdődik a Globalista Konyha kétnapos indiai pop-up eseménye a belvárosi Anker’t-ben. Mindkét est sztárja az Angliában élő, indiai származású Romy Gill lesz.

A kortárs indiai fogásokhoz modern borokat választott a Bortársaság. A néha csípős, és mindig nagyon fűszeres fogások mellé sokízű, izgalmas, fűszeres borok érkeznek, akár az indiai ételek.

A kiváló menüsorhoz két remek tokaji borász, Balassa István és Szilágyi László, azaz a Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai párosították a borokat.

Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai
Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai

Balassa László kézműves borászati módszerek alkalmazásával törekszik a lehető legmagasabb minőség elérésére. A legkiválóbb minőségű szőlő megtermelését őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával éri el.

Szilágyi László 2005-ben vette át a nagyszülei által elindított Gizella Pincét. Számára a legfontosabb kérdés a bor minősége, amit kis mennyiségek készítésével igyekszik biztosítani és fejleszteni évről évre.

A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához
A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához

A Betsek Betsek Hárslevelű 2011 és a Mézes-Mály Villő Furmint 2015 a Balassa Bor választása, míg a Furmint 2015 és a Szil-völgy Hárslevelű-Furmint Cuvée 2015 a Gizella Pince telitalálata.

Jegyvásárlás, menü és információ a borokról itt >>>
Itt olvass bővebben Romy Gill sztárséfről! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.