A kortárs indiai fogásokhoz modern borokat választott a Bortársaság. A néha csípős, és mindig nagyon fűszeres fogások mellé sokízű, izgalmas, fűszeres borok érkeznek, akár az indiai ételek.
A kiváló menüsorhoz két remek tokaji borász, Balassa István és Szilágyi László, azaz a Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai párosították a borokat.
Balassa László kézműves borászati módszerek alkalmazásával törekszik a lehető legmagasabb minőség elérésére. A legkiválóbb minőségű szőlő megtermelését őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával éri el.
Szilágyi László 2005-ben vette át a nagyszülei által elindított Gizella Pincét. Számára a legfontosabb kérdés a bor minősége, amit kis mennyiségek készítésével igyekszik biztosítani és fejleszteni évről évre.
A Betsek Betsek Hárslevelű 2011 és a Mézes-Mály Villő Furmint 2015 a Balassa Bor választása, míg a Furmint 2015 és a Szil-völgy Hárslevelű-Furmint Cuvée 2015 a Gizella Pince telitalálata.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.