Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Puncstorta  recept
Puncstorta
Ajánló

Csúcsborok az indiai pop-up vacsorához!

bor, borozás
Már csak egy hét, és megkezdődik a Globalista Konyha kétnapos indiai pop-up eseménye a belvárosi Anker’t-ben. Mindkét est sztárja az Angliában élő, indiai származású Romy Gill lesz.

A kortárs indiai fogásokhoz modern borokat választott a Bortársaság. A néha csípős, és mindig nagyon fűszeres fogások mellé sokízű, izgalmas, fűszeres borok érkeznek, akár az indiai ételek.

A kiváló menüsorhoz két remek tokaji borász, Balassa István és Szilágyi László, azaz a Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai párosították a borokat.

Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai
Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai

Balassa László kézműves borászati módszerek alkalmazásával törekszik a lehető legmagasabb minőség elérésére. A legkiválóbb minőségű szőlő megtermelését őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával éri el.

Szilágyi László 2005-ben vette át a nagyszülei által elindított Gizella Pincét. Számára a legfontosabb kérdés a bor minősége, amit kis mennyiségek készítésével igyekszik biztosítani és fejleszteni évről évre.

A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához
A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához

A Betsek Betsek Hárslevelű 2011 és a Mézes-Mály Villő Furmint 2015 a Balassa Bor választása, míg a Furmint 2015 és a Szil-völgy Hárslevelű-Furmint Cuvée 2015 a Gizella Pince telitalálata.

Jegyvásárlás, menü és információ a borokról itt >>>
Itt olvass bővebben Romy Gill sztárséfről! >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.