A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dödölle - az eredeti recept
Dubarry-csirkemell
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Mézes-mustáros csirkemell
Finomfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Ajánló

Csúcsborok az indiai pop-up vacsorához!

bor, borozás
Már csak egy hét, és megkezdődik a Globalista Konyha kétnapos indiai pop-up eseménye a belvárosi Anker’t-ben. Mindkét est sztárja az Angliában élő, indiai származású Romy Gill lesz.

A kortárs indiai fogásokhoz modern borokat választott a Bortársaság. A néha csípős, és mindig nagyon fűszeres fogások mellé sokízű, izgalmas, fűszeres borok érkeznek, akár az indiai ételek.

A kiváló menüsorhoz két remek tokaji borász, Balassa István és Szilágyi László, azaz a Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai párosították a borokat.

Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai
Szilágyi László és Balassa István, azaz a Gizella Pince és a Balassa Bor borász-tulajdonosai

Balassa László kézműves borászati módszerek alkalmazásával törekszik a lehető legmagasabb minőség elérésére. A legkiválóbb minőségű szőlő megtermelését őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával éri el.

Szilágyi László 2005-ben vette át a nagyszülei által elindított Gizella Pincét. Számára a legfontosabb kérdés a bor minősége, amit kis mennyiségek készítésével igyekszik biztosítani és fejleszteni évről évre.

A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához
A Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai fűszeres borokkal készülnek Romy Gill indiai vacsorájához

A Betsek Betsek Hárslevelű 2011 és a Mézes-Mály Villő Furmint 2015 a Balassa Bor választása, míg a Furmint 2015 és a Szil-völgy Hárslevelű-Furmint Cuvée 2015 a Gizella Pince telitalálata.

Jegyvásárlás, menü és információ a borokról itt >>>
Itt olvass bővebben Romy Gill sztárséfről! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.