Holstein szelet recept
Holstein szelet
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Puncstorta  recept
Puncstorta
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ajánló

Igazi sztárséfek testközelben

Rengeteg jó szakácsot találunk világszerte, de közülük kevesen írnak világhíres szakácskönyveket, rendelkeznek saját éttermekkel vagy népszerű tévéműsorral. Itt és most 4 igazán nagy séffel találkozhatunk.

A francia konyha és A francia piac könyveket mindenki ismeri, a csodálatos fotók és a házias receptek magukért beszélnek!
A francia konyha és A francia piac könyveket mindenki ismeri, a csodálatos fotók és a házias receptek magukért beszélnek!

A nemzetközi gasztronómia európai képviselőit hozza el Magyarországra a Chefparade Főzőiskola. Idén tavasszal és ősszel négy hétvégén át sztárséfek mutatják be saját konyhaművészetükön keresztül a legújabb gasztronómiai trendeket.

Nem csak a szakma képviselői, de minden érdeklődő részt vehet a 2-2 napos interaktív főzőbemutatókon, ahol a nemzetközileg elismert séfek és gasztronómiai írók megosztják tudásukat és bemutatják legfrissebb szakácskönyveiket.

A meghívott világhírű nevek: Peter Gordon, Gary Rhodes, Fergus Henderson és Fran Warde. És hogy kik is ők?

Április 27-én első meghívottként Fran Warde séf és gasztronómiai szakíró lesz a Chefparade vendége. Biztosak vagyunk, hogy mindenki ismeri őt, aki szereti Joanne Harris (Csokoládé, Szederbor) könyveit. A Francia konyha és A Francia piac című bestseller szakácskönyvek társszerzője!

Fran Warde legújabb könyve
Fran Warde legújabb könyve

Május 18-19-én, a második alkalommal a meghívott előadó Peter Gordon, a “fúziós konyha” atyja lesz, aki számos étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Hét saját szakácskönyv szerzője és számtalan kiadvány társszerzője.

Ősszel Fergus Henderson, a brit konyha újjáélesztéséről híres angol séf és Gary Rhodes, a brit konyha nagykövete, számos Michelin csillagos étterem szakmai vezetője és a népszerű MasterChef tévésorozatok állandó zsűritagja lesznek a Chefparade vendégei.

A kóstoló vacsorával egybekötött bemutatók publikusak, de előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötöttek. A résztvételi díj tartalmazza az előadók dedikált, eredeti angol nyelvű szakácskönyvének egy-egy példányát. A bemutatók angol nyelven zajlanak.

További info és jelentkezés >>>

A Facebookon is követhető minden újdonság az eseménnyel kapcsolatban >>>

Fran Warde és Peter Gordon, a tavaszi meghívottak
Fran Warde és Peter Gordon, a tavaszi meghívottak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.