FINOMSÁGOK TOKAJBAN
A vidék hagyományos konyháját - csakúgy, mint Magyarország legtöbb régiójáét - az egyszerűség jellemezte. Ám ha ma kóstoljuk végig Tokaj-Hegyalja ízeit, rusztikus ételekkel találkozunk.
A vidéket járva a szinte kötelező halászlé mellett sorra megízlelhetjük a vidék specialitásait: a pontypörköltet galuskával, a pácolt fogasfilét mandulás panírban, a harcsa brassóit vagy éppen a csőben sült erdei gombás süllőt. A megfelelő borról se feledkezzünk meg, hiszen mind jól tudjuk: a hal újra úszni kíván!
KINCS A POHÁRBAN
Már XIV. Lajos francia király is igen sokra tartotta a tokaji aszút. Ahogy ő mondta: Vinum regum, rex vinorum - azaz a királyok bora, a borok királya. A korábban csak édes borként ismert nedű népszerűsége napjainkban egyre nő. A bor különleges ízei akkor válnak igazán hangsúlyossá, ha a megfelelő étellel kínáljuk. Klasszikusnak számít például az előételként felszolgált kacsa- vagy libamáj és a tokaji aszú párosa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.