Dubarry-csirkemell
Mákos guba
Hagymás rostélyos
Csupacsokis brownie
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Kapros tökfőzelék virslivel
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tárkonyos csirkeraguleves
Vadas marha
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Hogyan jelezzük az evőeszközökkel a pincérnek, ha nem ízlett az étel? Miért nem szabad a levesnél túlságosan előrehajolni? A megújult Dunapark Kávéház interaktív asztali etikett workshopján ezekre, és sok más hasonló kérdésre is választ kaptunk Császár Zsuzsanna, etikettszakértőtől.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.