A tavasz színei az asztalon is megjelenhetnek. Ehhez készíts egy egyszerű és finom krémlevest például brokkoliból, amelyhez mindössze annyit kell tenned, hogy erőlevesben puhára főzöd az alapanyagokat és botmixerrel pürésíted, miközben hozzákevered a menü főszereplőjét, a krémsajtot.
Ha nem szeretnéd teljesen száműzni a hagyományos fogást a menüből, készítsd el egyik kedvencünket, a csirkét, különlegesebb módon: bolondítsd meg krémsajttal. Az ízek kánaánját érheted el, ha többféle zöldséggel, például padlizsánnal, lilahagymával és cukkínivel sütöd készre. A felszeletelt zöldségeket zöldfűszerekkel párold meg, majd az előre bepácolt csirkemelleket pirítsd át. Tepsibe téve, sütés előtt semmiképp se felejtsd el a tetejét egy kis krémsajttal megkoronázni, amely sütés közben szépen rápirul a húsra.
Egyszerű, gyors és nagyon finom – sokan ezért is szeretik a muffint, mindemellett pedig egy sokféleképpen variálható finomság. Próbáld ki a krémsajtos változatát, ha új ízélményre vágysz! A kókuszos-meggyes muffin pillanatok alatt elkészíthető, így a váratlan vendégeket is könnyedén lenyűgözheted ezzel a mennyei desszerttel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.