Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Puncstorta  recept
Puncstorta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Te is sushirajongó vagy? Éppúgy szereted elkészíteni, mint megenni a japán konyha világhírű finomságát? Akkor eljött a te időd! Készítsd el saját sushidat, beszélgess szakemberekkel és jelentkezz az első sushikészítő versenyre!
Első Országos Amatőr Sushikészítő verseny menete

1. Készíts egy fantáziadús Sushit, amiről Japán jut az eszedbe. Minél ötletesebb kreatívabb, és minél finomabb sushikreaciokat várnak a szervezők. Fotózd le, és a recepttel együtt küldd el erre az e-mail-címre: kanpaiizakaya@gmail.com

2. A beérkező képek és receptek közül a legjobbakat feltöltik egy napon belül a Kanpai Izakaya Facebook oldalára, és innentől megkezdődik a selejtező. Figyelj, mert csak 2015. október 31-ig küldheted be a remekművedet!

3. A Döntőbe legjobb képek és receptek beküldői kerülnek be, azaz akik a Kanpai Izakaya Facebook oldalán összesítve a legtöbb megosztást és like-ot érték el. (Jó, ha tudod, hogy 1 megosztás 10 like-nak megfelelő pontot ér.)

4. A döntő során a döntősök kapnak egy vágódeszkát, 4 elkészítendő sushi-receptet és hozzá nyersanyagot. Ehhez hozzátehetik eaz lőre elkészített, vagy a helyszínen improvizált összetevőiket a saját ötletük alapján. Szükségük lesz a fantáziájukra is, amivel kiemelkedhetnek a mezőnyből.

5. Fontos, hogy a sushi készítéséhez minden egyéb eszközt a versenyzőnek kell magával hoznia, vagy előre kell egyeztetnie a szervezőkkel, hogy segítsék őt ezek beszerzésében.

6. A döntőben 40 perc áll minden versenyző rendelkezésére, hogy elkészítse saját sushi-kompozícióját.

A döntés!

2015. november 14-én, szombat 10 órakor kezdődik a döntő! A zsűri elnöke a Kanpai Izakaya chefje és a mindmegette.hu sushirajongó szerkesztője. Mellettük a jelen lévő szakújságírók szavazhatnak a legjobban elkészített sushira.

Az amatőr sushikészítők találkozhatnak, beszélgethetnek blogerrekkel, újságírókkal és szakemberekkel is, de a verseny valójában egy jó buli lesz! A főnyeremény: 25000 Ft értékű étkezési utalvány, amely a Kanpai Izakaya étteremben fogyasztható le. A második és a harmadik helyezett is díjat kap, de Minden döntős VIP-kártyával és oklevéllel távozik.

A sushiverseny részleteit itt találod meg >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.