1. Készíts egy fantáziadús Sushit, amiről Japán jut az eszedbe. Minél ötletesebb kreatívabb, és minél finomabb sushikreaciokat várnak a szervezők. Fotózd le, és a recepttel együtt küldd el erre az e-mail-címre: [email protected]
2. A beérkező képek és receptek közül a legjobbakat feltöltik egy napon belül a Kanpai Izakaya Facebook oldalára, és innentől megkezdődik a selejtező. Figyelj, mert csak 2015. október 31-ig küldheted be a remekművedet!
3. A Döntőbe legjobb képek és receptek beküldői kerülnek be, azaz akik a Kanpai Izakaya Facebook oldalán összesítve a legtöbb megosztást és like-ot érték el. (Jó, ha tudod, hogy 1 megosztás 10 like-nak megfelelő pontot ér.)
4. A döntő során a döntősök kapnak egy vágódeszkát, 4 elkészítendő sushi-receptet és hozzá nyersanyagot. Ehhez hozzátehetik eaz lőre elkészített, vagy a helyszínen improvizált összetevőiket a saját ötletük alapján. Szükségük lesz a fantáziájukra is, amivel kiemelkedhetnek a mezőnyből.
5. Fontos, hogy a sushi készítéséhez minden egyéb eszközt a versenyzőnek kell magával hoznia, vagy előre kell egyeztetnie a szervezőkkel, hogy segítsék őt ezek beszerzésében.
6. A döntőben 40 perc áll minden versenyző rendelkezésére, hogy elkészítse saját sushi-kompozícióját.
2015. november 14-én, szombat 10 órakor kezdődik a döntő! A zsűri elnöke a Kanpai Izakaya chefje és a mindmegette.hu sushirajongó szerkesztője. Mellettük a jelen lévő szakújságírók szavazhatnak a legjobban elkészített sushira.
Az amatőr sushikészítők találkozhatnak, beszélgethetnek blogerrekkel, újságírókkal és szakemberekkel is, de a verseny valójában egy jó buli lesz! A főnyeremény: 25000 Ft értékű étkezési utalvány, amely a Kanpai Izakaya étteremben fogyasztható le. A második és a harmadik helyezett is díjat kap, de Minden döntős VIP-kártyával és oklevéllel távozik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.