Kozáksapka recept
Kozáksapka
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Lencsegulyás recept
Lencsegulyás
Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
Virslis lencsesaláta recept
Virslis lencsesaláta
Szilveszteri malacsült recept
Szilveszteri malacsült
Kaszinótojás franciasalátával recept
Kaszinótojás franciasalátával
Kókuszgolyó pofonegyszerűen recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen
Kaszinótojás franciasalátával recept
Kaszinótojás franciasalátával
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs recept
Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Klasszikus korhelyleves recept
Klasszikus korhelyleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Lencseleves kolbásszal recept
Lencseleves kolbásszal
Lencsegulyás recept
Lencsegulyás
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
Tiramisu egyszerűen recept
Tiramisu egyszerűen
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Te is sushirajongó vagy? Éppúgy szereted elkészíteni, mint megenni a japán konyha világhírű finomságát? Akkor eljött a te időd! Készítsd el saját sushidat, beszélgess szakemberekkel és jelentkezz az első sushikészítő versenyre!
Első Országos Amatőr Sushikészítő verseny menete

1. Készíts egy fantáziadús Sushit, amiről Japán jut az eszedbe. Minél ötletesebb kreatívabb, és minél finomabb sushikreaciokat várnak a szervezők. Fotózd le, és a recepttel együtt küldd el erre az e-mail-címre: [email protected]

2. A beérkező képek és receptek közül a legjobbakat feltöltik egy napon belül a Kanpai Izakaya Facebook oldalára, és innentől megkezdődik a selejtező. Figyelj, mert csak 2015. október 31-ig küldheted be a remekművedet!

3. A Döntőbe legjobb képek és receptek beküldői kerülnek be, azaz akik a Kanpai Izakaya Facebook oldalán összesítve a legtöbb megosztást és like-ot érték el. (Jó, ha tudod, hogy 1 megosztás 10 like-nak megfelelő pontot ér.)

4. A döntő során a döntősök kapnak egy vágódeszkát, 4 elkészítendő sushi-receptet és hozzá nyersanyagot. Ehhez hozzátehetik eaz lőre elkészített, vagy a helyszínen improvizált összetevőiket a saját ötletük alapján. Szükségük lesz a fantáziájukra is, amivel kiemelkedhetnek a mezőnyből.

5. Fontos, hogy a sushi készítéséhez minden egyéb eszközt a versenyzőnek kell magával hoznia, vagy előre kell egyeztetnie a szervezőkkel, hogy segítsék őt ezek beszerzésében.

6. A döntőben 40 perc áll minden versenyző rendelkezésére, hogy elkészítse saját sushi-kompozícióját.

A döntés!

2015. november 14-én, szombat 10 órakor kezdődik a döntő! A zsűri elnöke a Kanpai Izakaya chefje és a mindmegette.hu sushirajongó szerkesztője. Mellettük a jelen lévő szakújságírók szavazhatnak a legjobban elkészített sushira.

Az amatőr sushikészítők találkozhatnak, beszélgethetnek blogerrekkel, újságírókkal és szakemberekkel is, de a verseny valójában egy jó buli lesz! A főnyeremény: 25000 Ft értékű étkezési utalvány, amely a Kanpai Izakaya étteremben fogyasztható le. A második és a harmadik helyezett is díjat kap, de Minden döntős VIP-kártyával és oklevéllel távozik.

A sushiverseny részleteit itt találod meg >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.