Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Ajánló

Szénhidrát helyett fehérje! Ne csak turmixban gondolkodj!

Túrógombóc proteinnel
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen fontos szerepet játszanak a fehérjék szervezetünk működésében. Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés és az izommegtartás szempontjából.

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, melyet napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához, korunknak, nemünknek, testsúlyunknak (0,8-1 g/testsúlykilogramm) és életmódunknak megfelelően. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban.

Miért jó a fehérje?

Energiatartalma azonos a szénhidrátokéval, azonban velük ellentétben nem raktározódik és a testösszetételünk is arányosabb lesz tőle. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk (1,5-2 g/testsúlykilogramm), ha az izomtömegünket szeretnénk növelni (2-3g/testsúlykilogramm), ha fogyni szeretnénk (2-2,5g/ testsúlykilogramm), vagy ha idősödünk. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához. Megtalálható a húsokban, a halakban, a növényekben, a tojásban és a tejben.
Nézd meg az erről szóló videót!

Étrend kiegészítőkkel!

Étrendünket minőségi táplálék-kiegészítőkkel tökéletesíthetjük. A minőségi tápanyagok bevitelét 70%-ban élelmiszerből, 30%-ban étrend-kiegészítőkből ajánlott bevinnünk. A kiegészítést bárhol, bármikor, gyorsan, könnyen, gazdaságosan meg tudjuk oldani, csak fehérjepor, shaker és némi víz, tej vagy növényi tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az étrend-kiegészítők gyártását sokkal szigorúbban ellenőrzik, mint az élelmiszerekét!

Biztonságos fehérjepor

A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek növényi vagy állati eredetűek, hús alapúak. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam). A BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjekészítménye egy 88%-os fehérjetartalmú, rendkívül gyorsan és könnyen felszívódó, krémesen finom ízekben elérhető tejsavó-fehérje izolátum, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, tartósítószer-, hozzáadott transzzsír és hozzáadott cukormentes.

Ne csak turmixban gondolkodj!

A fehérjepor hagyományos elkészítési módja a turmix, azonban könnyedén felhúzhatjuk vele az ételeink fehérjetartalmát, és kiválóan alkalmas arra is, hogy egészséges édességeket készítsünk belőle, melyek szénhidráttartalmát ezáltal csökkentjük.

Vaníliás túrógombóc - másképp!

Hozzávalók:
500 g zsírszegény túró
3 mérőkanál BioTechUSA Iso Whey Zero vanília ízű fehérjepor
200 g zabpehely
3 tojás
édesítőszer
kókuszzsír

Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd körülbelül egy óra hosszat hagyjuk állni a hűtőben. Ezután nézzük meg az állagát! Ha túl híg, tegyünk még hozzá zabpelyhet! Formáljunk gombócokat a masszából, majd forrásban lévő vízben főzzük ki, végül forgassuk őket darált zabpehelybe!

Öntet:
Keverjünk össze 2 dl natúr joghurtot 1 mérőkanál BioTechUSA vanília ízű Iso Whey Zero fehérjeporral, tegyünk hozzá kevés édesítőszert, majd ezzel öntsük le a gombócokat!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.