Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Puncstorta  recept
Puncstorta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Ajánló

Gombnyomásra bor kerül a poharadba - szuper újdonság a VinCE Budapesten!

vörösbor
A borszakértőket és borkedvelőket is számos újdonsággal várja a 7. évébe lépő VinCE Budapest Wine Show. A régió legnagyobb boreseményén március 3. és 5. között megismerhetik a világ első okostelefonnal kommunikáló boradagoló-megőrző rendszerét, és a megkóstolt borokat egy mobil applikációval értékelhetik.

A 7. VinCE Budapest Wine Show idén március 3. és 5. között várja a borszakértőket és borkedvelőket a Corinthia Hotelben, minden nap 11-től 20 óráig. A régió legnagyobb boreseményére válogatott pincészetek hozzák el nagyszerű boraikat és szavatolják a kiváló minőséget, valamint nemzetközi szakértők, számos Master of Wine, szakíró és borkereskedő segít eligazodni a borok világában.

A nagyközönség számára is nyitott mesterkurzusokon és workshopokon neves előadók kalauzolásával kóstolhatnak végig egy-egy briliáns borsort, ami után akár szakértővé is válhat a borkedvelő látogató.

Az idei év egyik újdonsága, hogy a jegyár egy részét a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő online áruházban borvásárlásra költhetik, amit utána akár házhoz is szállítanak. Egy jeggyel 182 pincészet 1000 borát kóstolhatják végig. De a 2016-os VinCE Budapest több más újdonságot, érdekességet is tartogat a résztvevőknek.

A vendégek és kiállítók igényeit figyelembe véve 2016-ban a VinCE Budapesten –

március 3., csütörtök: szakmai nap;

március 4-5., péntek, szombat: közönségnap, amely a szakma és a borkedvelők számára is nyitott;

2016. március 6-án, vasárnap a VinCE Budapest NEM tart nyitva.

By the glass® hazai premierje a VinCE Budapesten

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja kétségtelenül a By the glass® terem lesz. Az innovációban élen járó By the glass® megalkotta a világ első okostelefonnal kommunikáló boradagoló és -megőrző rendszerét, amelyet itthon először a VinCE Budapest vendégei próbálhatnak ki!

A By the glass® teremben a magyar fajtákat tanulmányozhatják 20 „Modular” típusú rendszer segítségével, azaz 40 állomás áll majd azok rendelkezésére, akik ki szeretnék próbálni a By the glass® innovációját. Furmint, juhfark, kékfrankos – mind tökéletes hőmérsékleten, mindig frissen, egyetlen gombnyomásra kerül a látogatók poharába. Okostelefonjuk segítségével pedig (e-mail címmel vagy Facebook-profillal regisztrálva) beléphetnek a By the glass® SmartWine applikációjába, ahol értékelhetik a bort, megoszthatják ismerőseikkel, és a kóstolt borok adatait később is bármikor visszanézhetik.

A By the glass® terem a Corinthia Budapest Hotel földszintén várja látogatóit, ahová a belépés napijegy birtokában ingyenes lesz. Idén itt lesz a pohárátvételi pont is, tehát ideális lesz a VinCE Budapest kiindulópontjaként.

Mesterkurzusok és workshopok borkedvelőknek is

A VinCE Budapest kiváló lehetőséget biztosít a borkedvelőknek, hogy tovább fejlesszék tudásukat a borokról, mindezt neves előadók segítségével és egy briliáns borsor végigkóstolásával. Pénteken és szombaton a nagyközönség számára is nyitott mesterkurzusokat és workshopokat szerveznek, ahol szakértők vezetik be a látogatókat a borok világába, s olyan értékes tudást szerezhetnek, amitől akár ők maguk is szakértőkké válhatnak a kurzus végeztével.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.