Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Tojásos nokedli fejes salátával
Hagymás rostélyos
Dödölle - az eredeti recept
Epres blondie
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kijevi csirkemell rizibizivel
Vadas marha
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Babgulyás
Alapételek

12 házi savanyúság és saláta rántott hús mellé

Nincsen hétvégi ebéd rántott hús nélkül és rántott hús nincsen savanyúság nélkül. A krumpli és a rántott hús mellé gyakran kerül az asztalra csalamádé, ecetes cékla, vagy uborkasaláta. Mint mindenből, ezekből is sokkal finomabb a házi.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.