A sajt sütéséhez nem szükséges olajillatban úsznia az egész lakásnak. Kapd elő a gofrisütőt és készítsd el abban!
Hozzávalók:
2 nagy piros édespaprika (vagy több)
3-4 enyhén csípős pirospaprika
1 fej közepes lilahagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1-1 csokor friss petrezselyemzöld és bazsalikom
só
olívaolaj
Így készítsd el!
Az édespaprikát rácson vagy sütőlapon addig sütjük, míg a héja megbarnul, majd egy tálba tesszük, kis sót szórunk rá (könnyebben lejön a héja) és lefedjük. Amíg a paprikák hűlnek, a hagymát, a csípős paprikát, a fokhagymát és a zöldfűszereket felaprítjuk, egy tálban összekeverjük. Megpucoljuk a sültpaprikákat a héjától, majd apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a többihez. Az egészet megsózzuk és ráöntjük az olajat. 1-2 órát állni hagyjuk, ízlés szerint pépesíthetjük mixerrel. Sültek mellé, vagy mártogatósnak fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.