Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hagymás rostélyos
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rakott zöldbab darált hússal
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Körömpörkölt csülökkel
Mákos guba
Babgulyás
Finomfőzelék
Az olasz tészták nagy népszerűségnek örvendenek kis hazánkban, a durumlisztből készült száraztészták és a friss soktojásos tészták egyaránt - ez utóbbiakból főleg a töltött variációk, a tortellini és a ravioli a favorit. Az fóliázott, bolti sem rossz, különféle mártásokkal nyakonöntve, de ha házilag gyúrjuk a tésztát, és mi magunk töltjük meg, az egészen más élményt nyújt! Erre is, arra is mutatunk 7 kipróbált receptet!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.