Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Alapételek

Tökéletes reggelire vagy vacsorára a fehér körözött uborkában

Fehér körözött uborkába töltve / Fotó: Vidék íze magazin
Rendkívül mutatós, nagyon finom étel és elkészíteni sem túl bonyolult feladat az uborkába töltött fehér körözöttet. A krémsajt, a túró és persze a fokhagyma is remekül illik a nyár egyik slágerzöldsége mellé. Próbáld ki te is bátran!

De mielőtt elkezdenéd az étel elkészítését, ellenőrizd le, hogy milyen állapotban van a zöldséghámozód, ugyanis az uborkát hosszában kell felszeletelni, amihez erős és éles szerszámra lesz szükség! És mivel nagyon jól mutat az uborkában a fehér körözött, ezért mindenképpen érdemes elkészíteni a Vidék íze magazin remek ételét.

Akár uborkában is tálalhatod a körözöttet / Fotó: Vidék íze magazin
Akár uborkában is tálalhatod a körözöttet / Fotó: Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin kiváló receptje, a fehér körözött uborkába töltve

Hozzávalók:

  • 2 kígyóuborka
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 25 dkg krémes túró
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt kömény
  • fehér bors

Elkészítés:

  1. Megmossuk az uborkákat, szárazra töröljük.
  2. Zöldséghámozóval hosszában csíkokra vágjuk. Feltekerjük a csíkokat.
  3. Összekeverjük a krémsajtot a túróval, ízesítjük egy gerezd áttört fokhagymával, őrölt köménnyel, őrölt fehér borssal, sóval.
  4. Az uborkatekercseket tálra rakjuk, megtöltjük a fehér krémmel. Friss kenyeret adunk mellé.

Borítókép: Vidék íze magazin

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.