1 csomag teljes kiőrlésű konyhakész pite- vagy pizzatészta
2 db zsenge cukkini
4 ek tapenade (olívakrém)
1 nagy marék rukkola
2 fej zsenge hagyma
só
frissen őrölt bors
csipetnyi pirospaprika
olívaolaj
A cukkinit megmossuk, majd zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk, és forrásban lévő, sós vízben 3 percig pároljuk, majd szűrőben lecsepegtetjük.
A tésztát kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, villával megszurkáljuk, majd egyenletesen megkenjük az olívakrémmel.
Ráfektetjük a cukkiniszeleteket, és a felkarikázott zsenge hagymát. Meghintjük sóval, frissen őrölt borssal, pici pirospaprikával és meglocsoljuk olajjal.
A 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Tálaláskor megszórjuk a tetejét egy nagy marék rukkolával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.