Régen szinte minden részét felhasználták a csirkének, nemcsak a mellét vagy a combját fogyasztották olyan nagy előszeretettel, mint manapság. Habár nagyon finom étel lehet csirkemellből és combból is, nem szabad elfeledkezni azokról a fogásokról sem, melyek a szárnyas többi részéből, például a szárnyból, a nyakból vagy a májból készíthetőek. Laktató és tartalmas menü varázsolható a hétvégi ebédlőasztalra ezek felhasználásával is. Mutatjuk a legjobb csirkés ételeket - csirkemell és comb nélkül!
Elkészítetted valamelyik receptet, esetleg van egy saját, bevált fogásod a hétvégi ebédhez? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.