Farsangi szalagos fánk
Klasszikus stíriai metélt
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Krémes spenótfőzelék
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kínai szezámmagos csirke
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Dubarry-csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagymás rostélyos
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Alapételek

Szezonális kedvenceink: hűsítő kovászosuborka-krémleves 10 perc alatt!

Kovászosuborka-krémleves
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma azt, hogy mit kezdjünk egy fél kiló hoppon maradt kovászos uborkával?

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.