A négynapos, húsvéti hosszú hétvége során előtérbe kerülnek a sonkás és tojásos finomságok, a kalácsok, az egyszerű édes és sós aprósütemények, a habos, krémes édességek, meg persze a friss zöldséggel, retekkel, újhagymával díszített tálak, kencék, mártogatósok. Ilyenkor szinte lehetetlen mértéket tartani és keveset enni, főleg ha látogatóba érkezik a rokonság, vagy jönnek a locsolók.
Ha idén esetleg szeretnéd visszafogottan, kevés fogással megünnepelni a húsvétot, vagy nem robotolnál a konyhában, nos a mi ebédmenüötletünkkel erre is lehetőséged lesz. Ünnepi, mégsem túl bonyolult recepteket mutatunk húsvét vasárnapjára és hétfőjére.
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.