Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Alapételek

Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta – tökéletes ebédötlet kánikulában

Nehéz eldönteni, hogy a melegben mit együnk. Nincs kedvünk főzni, sőt enni sem nagyon, de azért egy könnyű salátára nem mondunk nemet.

A grillcsirke a nyári melegben életmentő, hiszen nincs más dolgunk, mint kiválasztani és hazavinni a gyönyörűen megsült húst. Ha egy picit feldobnád ezt az önmagában nem túl bonyolult, ám nagyon finom ételt, készítsd el az alábbi receptet – nem fogod megbánni.

Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta / Recept és fotó: Vidék íze magazin
Kapros-joghurtos grillcsirkesaláta / Recept és fotó: Vidék íze magazin

Hozzávalók:

  • 1 kisebb grillcsirke
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1 kisebb jégsaláta
  • 2 alma
  • 1 kápiapaprika
  • fél kígyóuborka
  • 1 csokor kapor
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 3 dl görög joghurt
  • 1 ek. majonéz
  • 2 főtt tojás
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

  1. Lehúzzuk a csirke bőrét, kicsontozzuk a szárnyast, a húsát kockákra vágjuk.
  2. Egy nagy keverőtálba rakjuk az összes hozzávalót, mindent kockázunk, a koktélparadicsomokat mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. Összeforgatjuk. A végén keverjük hozzá a joghurtot, a majonézt, az összevágott kaprot, végül sózzuk és borsozzuk.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.