Ahány ház, annyi szokás. A töki pompos elnevezése is pontosan ilyen, mert ahány tájegység, annyiféleképpen nevezik ezt a csodásan finom és laktató, a kemencés lepényhez leginkább hasonlító ételt. Lehet tehát töki pompos, de nevezik langallónak, sőt sok helyütt kenyérlángos vagy parasztlángos az elnevezése. Bárhogyan is hívják, az íze tényleg frenetikus.
A feltéteknek is szinte csak a fantázia szab határt. Illik rá a lila hagyma, a tejföl, a sonka, a kolbász, s ezek variációja. Próbáljátok ki receptjeinket, válasszátok ki a kedvenceteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.