Klasszikus kuglóf
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Rakott zöldbab darált hússal
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dubarry-csirkemell
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Babgulyás
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Alapételek

Legyél te is profi, ha kovászolt fehér kenyeret készítenél

Roppanós héjú, picit savanykás, ráadásul még harmadnaposan is könnyedén vághatsz belőle egy egészséges szeletet. Házi kovászos kenyeret egyébként bárki tud otthon sütni, az pedig csak előny, ha korábban már készítettél kelt tésztát. Ám ha még teljesen újonc vagy a témában, akkor se ess pánikba! Déri Szilvi gasztroblogger, alias Házisáfrány most a kovászolt fehér kenyér sütésének rejtelmeibe vezet be titeket. 

Hozzávalók:

50 dkg kenyérliszt
3,75 dl víz
10 dkg aktív kovász
1 dkg só

Elkészítés:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.