Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Alapételek

Itt a tavasz! Ezzel a fincsi dupla menüsorral jobbá teheted az évszak első hétvégéjét

Tejszínes medvehagyma-krémleves
Március 21-én hivatalosan is kezdetét vette a csillagászati tavasz, így már a nap-éj egyenlőséget is a hátunk mögött tudhatjuk. Ez annyit jelent, hogy minden szempontból vége a télnek, amit az egyre melegedő időjárás is alátámaszt. Ezért menüsorunk összeállításánál azt tartottuk szem előtt, hogy ne kelljen egész hétvégén a konyhában ácsorognod egy finom ebédért, hanem inkább élvezd a pihenést, járd a természetet, ha már egyre többet élvezhetjük a napocska simogató sugarait.

Sokszor okoz nehézséget a hétvégi menü összeállítása. A legtöbb esetben már nem csak a saját ízlésednek, hanem a család, vagy a barátok elvárásainak is meg kell felelned, ami valljunk be, nem mindig egyszerű. Ha a főétellel meg is vagy, akkor jön újra az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem? A következő finomságoktól bizony nemcsak jóllaksz, hanem már a tavasz ízét is felfedezheted a medvehagyma szezonnak köszönhetően. Te az "A", vagy a "B" menüt fogod elkészíteni? Variáld kedvedre a párosítást!

"A" menü

ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES >>>

GOMBAPÖRKÖLT HAGYOMÁNYOSAN >>>

ALBERT KEKSZES SÜTI >>>

"B" menü

TEJSZÍNES MEDVEHAGYMA-KRÉMLEVES >>>

HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>>

BÖGRÉS MÁKOS FEHÉRCSOKIVAL >>>

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.