Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kuglóf
Mézes-mustáros csirkemell
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Kijevi csirkemell rizibizivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Alapételek

Megnéztük, mi kerül a virslibe!

Virsli az az élelmiszer, ami gyakran kerül a magyar családok asztalára akár reggelire, vacsorára, de sokszor ebédre is, például főzelék mellé feltétként. A Mindmegette.hu stábja Sárvárra látogatott a Sága gyárba, és megnézte, hogyan készítik az új E-mentes virslit, valamint a közkedvelt Füstlit.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.