A méz és a mustár csodálatosan passzolnak egymáshoz: az édes, a savanykás és a csípős ízek tökéletesen kiegészítik egymást - nem véletlen, hogy gyakran alkalmazzák őket együtt.
Egyértelmű, hogy egy jó mézes-mustáros csirke legnagyobb erénye az ízek tökéletes találkozása. Emellett az egyszerűségében is rejlik a nagyszerűsége, így ha rövid időn belül kell ebédnek valót varázsolni az asztalra, ez egy szuper opció lehet.
Képtelenség elrontani, ha pedig a pikánsabb ízvilág kedvelője vagy, akkor egészítsd ki a receptet egy kevés csilivel. Íme a mézes-mustáros csirke receptje.
Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
só
bors
2 ek olaj
2 ek liszt
1 nagy pohár tejföl
4 ek méz
2 ek mustár
0,5 ml víz
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.