Mostanában jobban meg kell vizsgálunk az árcédulákat, egyre inkább nem mindegy, milyen összeget hagyunk ott a kasszánál. Szerencsére olcsó alapanyagokból is készülhet kiadós és ízletes étel: ilyenkor előtérbe kerül a tészta, a krumpli, a csirkemáj, a csirkemell, a rizs és minden szezonális zöldség és a főzelék.
A takarékos konyha nem jelenti azt, hogy vacak minőségű, rossz ízű, gyenge alapanyagokból készített ételek kerülnek az asztalra. A gazdaságos háztartás inkább azt jelenti, hogy olcsóbb árszíntű, de jó minőségű alapanyagokból készülnek finom és laktató ételek.
Össze is gyűjtöttünk gyorsan 11 receptet, melynek alapanyagaiért nem kell nagyon mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, a végereménnyel mégis elégedett lesz a család.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.