Sárgarépa, fehérrépa, burgonya, gomba, karfiol, póréhagyma, cékla vagy éppen zöldbab. Csak néhány egészséges alapanyagként használható szezonális zöldség, ami számos receptben megtalálható. Fogyasztásuk a következő hónapokban kifejezetten ajánlott, hiszen ilyenkor van csak igazán szükség az immunrendszer erősítésére, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Hajlamosak vagyunk a hidegebb időben nehezebb, zsírosabb, jellemzően fehérjére épülő táplálkozást folytatni, pedig ilyenkor a rostoknak, a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak is elengedhetetlenek az egészségünk megőrzése érdekében. Válogatásunk összeállításánál igyekeztünk azokra a kajákra helyezni a hangsúlyt, melyekben a fent említett zöldségek valamilyen formában megtalálhatóak. Akik ilyenkor a tartalmasabb, laktatóbb fogásokra esküsznek, azokat sem hagytuk cserben, szóval aggodalomra semmi ok! Nálatok mi lesz az ebéd a hétvégén?
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.