Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus stíriai metélt
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Babgulyás
Körömpörkölt csülökkel
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Tárkonyos csirkeraguleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Zsemlegombóc
Kínai szezámmagos csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy húsvéti maradékokból összeállított finomság, a kalácspuding következik.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.