A csajok amúgy is tinik már, így nyitottak mindenre, ami egészségesen „trendi”. Úgy döntöttem tehát, hogy a hagyományos amerikai palacsinta felől elindulok a banános palacsinta irányába, hiszen akadt a konyhapulton pár megbarnult, mézédes banán is, így ez a verzió szinte kínálta magát. Gluténmentes liszt nem volt itthon, maradt viszont a karácsonyi sütéshez vett mandulalisztből egy kevés, így gondoltam egy merészet, és beleöntöttem a tésztába. A végeredmény egy tartalmas, izgalmas ízű, egészséges palacsinta lett, amivel mindössze 15 percet kellett foglalkoznom! A gyerekeknek pedig annyira bejött, hogy a következő hétvégén már mindenki ezt követelte a hagyományos, lisztes változat helyett!
6 db 10 cm átmérőjű palacsintához (ennyi 3 felnőttnek vagy 2 tininek elég, így sokszorozd az adagot, bátran!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.