Az amerikai palacsinta már jó néhány éve megvetette a lábát: sütőporral gazdagított tésztából szivacsosabb állagú, kisebb, de magasabb palacsintákat tudunk sütni, amelyeket nem töltünk, inkább csak rétegzünk, majd, a klasszikus változatot bőségesen meglocsoljuk juharsziruppal, majd a tetjére teszünk egy pici kocka vajat, hogy az ráolvadjon a toronyra. Ha ezt le akarjuk fordítani magyarra, akkor juharszirup helyett jöhet az olvasztott méz, vaj helyett a tört dió. A végeredmény pedig garantáltan isteni lesz!
Elkészítési idő: 50 perc
1 adag: 280 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.