A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Farsangi szalagos fánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Mákos guba
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Kapros tökfőzelék virslivel
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A spanyolok méltán híres fánkját a churrost, akik egyszer kóstolták, nem tudják elfelejteni. Nekiállni csak kevesen mernek, pedig elkészíteni körülbelül annyira bonyolult, mint a mi csörögénket vagy a darálós kekszet. Mutatjuk!
Hozzávalók:

1 bögre víz
1/3 bögre vaj
2 ek barna cukor
1 csipet só
1 bögre liszt
1 tk vaníliakivonat
2 db tojás
1/3 bögre olvasztott vaj
1 tálka fahéjas porcukor

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.