Finomfőzelék
Mákos guba
Babgulyás
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus kuglóf
Tojásos nokedli fejes salátával
Kínai szezámmagos csirke
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Epres blondie
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
A sajttortát mindenki szereti: gyorsan kész, elronthatatlan és nagyon finom. A csokibonbonnal nagyjából ugyanez a helyzet, kivéve, hogy ennek senki nem áll neki, azt gondolván hogy ez egy szaktudást igénylő, bonyolult, pepecs feladat. A lenti videóból kiderül: ha e kettő találkozik akkor a végeredmény egy egyszerűen elkészíthető, elronthatatlan desszert, ami olyan szép, hogy akár ajándék is lehet belőle!
Hozzávalók:

(1 bögre = 240 ml; 30-40 darabhoz)

10 darab vajas keksz
1/4 bögre porcukor
1 teáskanál só
115 g vaj
1 doboz krémsajt (450g)
1 bögre porcukor
1 teáskanál vaníliakivonat
3 bögre csokicsipsz (vagy egy tábla apróra tört étcsokoládé)



A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.