Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Farsangi szalagos fánk
Tojásos nokedli fejes salátával
Babgulyás
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Vadas marha
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Körömpörkölt csülökkel
Finomfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dubarry-csirkemell
Epres blondie
Desszert

Így készül a legfinomabb baracklekvár - videó!

vaníliás rumos őszibaracklekvár
Az őszibarackra ritkán gondolunk lekváralapanyagként, pedig a megfelelő fűszerekkel fantasztikus finomságokat alkothatunk. Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója ezúttal jamaikai rummal és vaníliával teszi pikánssá a csodás illatú, piros húsú őszbarackból készített lekvárját. Egyszerűbb, mint gondolnád!

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.