Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Érdekességek

Dining Guide: Széll Tamásék a legjobbak legjobbjai

Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan idén egy új kategóriát hozott létre. Ez nem más, mint a Best Of The Best, azaz a legjobbak legjobbja kategória, amit 2022-ben a Stand zsebelhetett be magának. Simán kijárt ez az elismerés is, hiszen Széll Tamás és Szulló Szabina étterme az elmúlt három évben zsinórban nyerte meg az Év Étterme díjat.

Az Év Étterme Díj nyertesének kihirdetése előtt átadták a gála legújabb kategóriáinak elismeréseit is, köztük az új Dining Guide Restaurant Best Of The Best minősítést.

„Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz idei évben bevezetett nagy újdonsága, hogy a nemzetközi gyakorlatokhoz hasonlóan egy új kategóriát hoz létre a Best Of The Best minősítéssel. A legjobbak legjobbjai besorolással ismeri el azon egységek példamutató minőségét, amelyek az ezt megelőző évek Étteremkalauzaiban minimum 3 évben is a kategóriájuk legjobb helyezését érték el. A Dining Guide Best of The Best helyezését az adott vendéglátóhely addig tarthatja meg, amíg az egység szakmai munkájának vezetése és az egység helyszíne változatlan marad, illetve a teszteléseken mutatott teljesítménye 90 pont feletti számot mutat. A Best Of The Best díjjal elismert vendéglátóhely a kategóriája TOP10-es mezőnyéből kiemelve külön besorolás alá esik” – mondta Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója.

Best Of The Best: Stand - Széll Tamás és Szulló Szabina /Fotó: Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála 2022
Best Of The Best: Stand - Széll Tamás és Szulló Szabina /Fotó: Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála 2022

Az új kategória első díjazottja a Stand Étterem lett, amely az elmúlt három évben az Év Étterme díj győztese volt. A decens megjelenésű, kozmopolita hangulatú csúcsétterem minden elemében kifinomult precizitással, erős „fine” gasztronómiai koncepcióval és világszínvonalú éttermi szervizzel fogadja vendégeit.

A Stand nyitása óta finoman kidolgozott és elegánsan megjelenített, a magyar gasztronómia régió alapanyagaira épülő, és a hazai konyhai tradíciók kortárs, modern felfogású tányérjaival, menüsoraival nyűgözi le a külföldi vendégeket és a gasztronómiát értő és érző lokálpatriótákat. Az étterem többek közt a Bocuse d’Or versenyeken elért eredményei miatt is nemzetközi figyelmet kap.

Audi - Dining Guide Év Étterme Díj: Rumour by Rácz Jenő

Különdíjak:

  • Dining Guide Fenntarthatósági Díj / Pajta
  • Dining Guide Az Év Cocktail Bárja / Black Swan Budapest
  • Dining Guide Az Év Cukrász Teljesítménye / Menyhárt Attila (Four Seasons Pastry Chef)
  • Dining Guide Pastry Shop Best Of The Best / Mihályi Patisserie
  • Dining Guide Az Év Cukrászdája / Málna The Pastry Shop
  • Dining Guide-Unicum Riserva Az Év Éttermi Szervize / Déryné
  • Dining Guide-Lanson Az Év Borlapja / Felix Kitchen & Bar
  • Dining Guide Az Év Ifjú Séf Tehetsége / Pallag Dávid (Rutin)
  • Dining Guide Az Év Szakács Teljesítménye / magyar Bocuse d’Or csapat
  • Dining Guide-Unicum Barista Az Év Innovatív Konyhája / Mák Restaurant
  • Dining Guide Az Év Ígéretes Étterme / Szaletly Vendéglő és Kert
  • Dining Guide-Audi Életműdíj / Pintér Katalin
  • Dining Guide-Master Good az Év Séfje / Wolfgang Puck
  • Dining Guide Restaurant Best Of The Best / Stand

TOP10+2 Étterem:

  • Rumour by Rácz Jenő
  • Platán Gourmet Étterem
  • Essência Restaurant - Tiago & Éva
  • Salt Budapest
  • Pasztell
  • Borkonyha Étterem
  • Babel Budapest
  • Arany Kaviár
  • Costes Restaurant
  • 42 Restaurant & Bar
  • Costes Downtown
  • Laurel Budapest

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.