Piros, lédús, ínycsiklandó – és nyáron a legfinomabb! További különlegessége, hogy hőkezelés hatására sem veszíti el a szervezet számára oly hasznos likopintartalmát. A benne lévő C-vitaminnak köszönhetően erősíti az immunrendszert, emellett jelentős mennyiségű kálium és magnézium is található benne.
A legfinomabb lecsós receptek >>>
Legfontosabb tulajdonsága magas C-vitamin-tartalma, emellett olyan anyagokat is tartalmaz, amik segítenek megelőzni a rákos megbetegedések kialakulását. Bár természetesen a lecsóba főzve is finom, akkor a legegészségesebb, ha nyersen fogyasztjuk.
Tartalmaz B- és C-vitamint, vasat, jódot, káliumot, és még hosszan sorolhatnánk... Jótékonyan hat a koleszterinszintre, az érrendszerre, az immunrendszerre, és baktériumölő hatása is ismert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.