Egészséges nasik? Igen, léteznek ilyenek, és az elkészítésük nem bonyolult, nem időigényes. A nyár a hazai termesztésű friss zöldségek és gyümölcsök igazi szezonja, ezért érdemes most elsősorban ezekkel próbálkozni. Egy jó ötlettel és némi fantáziával olyan nasik készíthetők, amiket az egész család, még a gyerekek is szívesen fogyasztanak.
A görögdinnyéből kiszedett fekete magokat nem kell kidobni, mert isteni sós ropogtatnivalót lehet készíteni belőlük, kiváltva például a sós mogyorót! A dinnyemag kifejezetten egészséges, mert magas növényi fehérje-, és relatív alacsony szénhidráttartalom jellemzi, de a folsav-, magnézium- és növényi vastartalma is jelentős. Fontos, hogy csak a fekete dinnyemagokat használjuk fel!
A nyársak készítése nagyon egyszerű és gyors, mégis kitűnő nasik lehetnek minden korosztálynak! A lényeg, hogy készítsünk elő minden finomságot, amit a nyársra szeretnénk tenni.
Ha szurkolás közben inkább valami édeset ennénk, az egyik legjobb választás a gyümölcsnyárs. Szinte minden hazai friss gyümölcsből elkészthető: sárgabarack, körte, alma, szeder, szőlő, és persze nem hagyhatjuk ki a klasszikus nyári kedvencet, a dinnyét sem!
Az igazi, zamatos koktélparadicsomot akár magában is fogyaszthatjuk, de fogvájóra tűzve friss bazsalikomlevéllel és egy kis mozzarellával ellenálhatatlan falatkákat kapunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.