Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék
Mákos guba
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Körömpörkölt csülökkel
Vadas marha
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rakott zöldbab darált hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Farsangi szalagos fánk
Tojásos nokedli fejes salátával
Érdekességek

150 éves az Auguszt cukrászda - ezeket a sütiket ették a dédszüleink is!

Az Auguszt cukrászda 1870-ben nyitotta meg kaput, ami azóta generációról generációra öröklődik. Auguszt József és Auguszt Olga, a legendás cukrászdinasztia negyedik generációs vezetői nem csak abba avattak be minket, hogy mi lehet a sikerük titka, azt is elárulták, milyen finomságokkal várják a vendégeket, és hogy mennyit számít, hogy ki készíti a süteményeket.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.