„Én narancslevet kívántam folyamatosan. De a mogyoróvajat, az édesgyökeret és a Cézár salátát is jobban szerettem a terhesség alatt. A savanyú uborkát pedig úgy ettem, mintha kenyér lenne - tonhalat vagy csirkét tettem két uborka szelet közé. De ha szendvicset ettem, abba is tuti, hogy rengeteg savanyú uborka került salátával, sajttal, majonézzel.” - mondta a 33 éves Lauren az amerikai Cosmopolitannek.
„Sajtos chips joghurtba mártogatva. Általában epres joghurtot ettem, mert akkor az ízlett a legjobban. Azóta egyébként már se a chips-et, se a joghurtot nem tudom megenni, mert a második terhességem után allergiás lettem a chips és a joghurt néhány összetevőjére” - Amber, 31
„Méz mindennel: chips-szel, popcornnal, gyümölccsel. És még a gránátalmát is folyamatosan kívántam.” - Arica, 31
„Szerintem én vágyakoztam a legbizarrabb dolog után: homok. Igen, homokra a tengerpartról. Arra vágytam, hogy érezhessem az apró, sós szemcséket a fogaim között. Mikor elmondtam az orvosomnak, csak annyit mondott, hogy semmiképp ne kóstoljam meg.” - Nicole, 29
„Általában egészségesen étkezem, de amikor a kislányomat vártam, nem tudtam ellenállni a paradicsom-alapú termékeknek. Ketchuppal ettem a tésztát és a kenyeret." - Amanda, 29
„Én állandóan perecet ettem mézbe mártogatva, de volt, hogy savanyú káposztát is tettem rá. Sőt, még a pizzámra is szórtam a káposztából, annyira odavoltam érte. Ma már undorodom tőle.” – Bailey, 29
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.