Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Minestrone recept
Minestrone
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mákos guba  recept
Mákos guba
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Kis karácsony, nagy készülődés! Ha te is szívesen készítesz különleges csomagolást az ajándékokhoz, akkor imádni fogod D. Tóth Kriszta dekortippjeit, akivel a Ferrero cég meghívottjaként az ünnepi csomagolási fortélyokról beszélgettünk.
Kezdőknek egyszerű tipp: a csomagolásra ragasszanak egy csillogó bonbont. Egyszerű és látványos megoldás!
Kezdőknek egyszerű tipp: a csomagolásra ragasszanak egy csillogó bonbont. Egyszerű és látványos megoldás!

Az év vége közeledtével a Ferrero nem csak a pralinékedvelőkre gondolt, hanem azokra is, akik szeretik becsempészni a karácsonyi hangulatot otthonukba. Összegyűjtötte a legújabb trendeket, hogy asztaldíszítés, csomagolási fortélyok és adventi dekorációk formájában tippeket adjon és segítse a ráhangolódást az ünnepekre. Egy mottó van csupán: készüljön minden házilag!

Édes dekoráció

A dekorációk a legkedveltebb Ferrero pralinék: Raffaello, Ferrero Rocher és Mon Chéri felhasználásával számos ötletet adnak csomagoláshoz, díszítéshez. Sokféle formával, színnel és különböző anyagokkal készíthető el egy-egy karácsonyfa motívummal ellátott dísz akár az ünnepi asztalra, az ajándékcsomagokra vagy a lakás bármely pontjára.

Ez a saját készítésű papírdoboz a Ferrero dekortippjei alapján készült.
Ez a saját készítésű papírdoboz a Ferrero dekortippjei alapján készült.
Fontos a csomagolás!

D. Tóth Kriszta házigazdaként vett részt az eseményen, ahol elárulta: „A legszebb karácsonyaim a nagyszüleimhez kötődnek. Egy somogyi faluban laktak, náluk gyűlt össze a család. Az ünnep központi alakja rajtunk, gyerekeken kívül mindig a nagyapám volt, aki miután felfűtötte a cserépkályhát, beosont a karácsonyfához és csilingelt. Ő készítette a legszebb csomagolásokat a világon, az embernek szinte nem volt szíve kibontani az ajándékát”

3D-hatású karácsonyfa a csomagoláson? Kevés odafigyeléssel látványos megoldást készíthetsz!
3D-hatású karácsonyfa a csomagoláson? Kevés odafigyeléssel látványos megoldást készíthetsz!
Kis ötlet, nagy siker!

Krisztáról köztudott, hogy nagyon elfoglalt, de arra mindig igyekszik időt szakítani, hogy 10 éves lányával közösen készítsenek karácsonyi dekorációkat, amelyeket aztán Lola az iskolai karácsonyi vásárban csereberélhet – így aztán igazán kapóra jönnek neki idén a Ferrero új kreatív ötletei: 3D-és karácsonyfa, vagy a papírdoboz, és az édes csokis díszítés.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.