A kétnapos erdélyi körúton nemcsak a hamisítatlan erdélyi vendégszeretetből kaptunk egy jó nagy adaggal, de megcsodálhattuk a meseszép, zöldellő tájakat és magunkba szívhattuk a tiszta, vidéki levegőt is. Házigazdáink az idén húszéves Vitéz Kürtős társalapítója, Bálint Gáspár szülei voltak, így kézenfekvő volt, hogy kifaggassuk Irma nénit is arról, mégis honnan indult a Lehel Kürtősház mint vállalkozás, na meg arra kerestük a választ, mi a titka ennek az ízig-vérig hungarikumnak.
Maradjatok velünk, hiszen erdélyi kalandunk itt nem ért véget, a következő rész gerincét majd a pityókás kenyér adja. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen az igazi székely konyha és a határokat nem ismerő vendégszeretet, ajánljuk figyelmetekbe videósorozatunk előző epizódját, amiben egy fantasztikus kulináris élménnyel lettünk gazdagabbak.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.