400 tojásból és 15 kiló vajból készült Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank pénteki esküvőjére az 5 emeletes csodaszép torta. A Red Velvet (Vörösbársony) és csokoládé tortát a londoni Sophie Cabot készítette, akit András herceg ajánlott lánya figyelmébe.
A torta legalsó szintjét a hercegnő és a férj nevének kezdőbetűje díszíti, amit apró borostyán levelek vesznek körbe. Ez sem véltelen, hiszen Eugénia és férje , a Kensington Palotához tartozó, Borostyán Villában lakik.
Az ara arra kérte a cukrászt, hogy a dekorációban domináljanak az őszi színek, míg az ízesétésben a vanília.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.