Egy vérbeli Kos lendületesen indítja a sütögetést. A hosszas főzőcskézés és az órákig tartó marinálás meg se kottyan neki. Az időjárás változásaira is spontán reagál, főleg egy könnyen kezelhető grilltípussal. Bár a Kos tűzjegy, mégis a jegy szülöttének gondja akadhat az elektromos és a gázgrillekkel, jobban tudja kezelni az egyszerűbbeket. Specialitása az úgynevezett grillfáklya, mert szeret mindent, ami ropogós és fűszeres.
A két lábbal a földön álló Bika hobbiként tekint a grillezésre. Ő egyébként is az a típus, aki szeret otthon főzni. Számára a grillsütő alapfelszerelés, és igazi gourmant-ként szívesen próbál ki újabb és újabb recepteket. Előnyös, ha a teraszon alakít ki sütögetésre alkalmas helyet – legjobb egy valamennyire falba épített típus. Nyáron kolbászok csillognak benne, ősszel és télen kandallóként is megállja a helyét, de lehet egyszerűen csak rusztikus dekorelem.
Az Ikrek jegybe tartozók érdeklődők és játékosak, és mindig lelkesednek az újításokért. Mivel mindig mozgásban vannak, számukra a legjobb választás egy kis mobil sütő, amelyet felállíthatnak a tóparton, erkélyen vagy kempingsátor mellett is. Az Ikrek spontán meginvitálja családtagjait, barátait és szomszédait egy kis barátságos környezetben tartott, grillezéssel egybekötött italozásra. Minden ilyen sütögetés nagy esemény a számára.
Sok Rák egy egyszer használatos grillezővel indítja sütögetős karrierjét, a holdfényes tóparton. De az is elég valószínű, hogy ez nem marad így. Keveseket foglalkoztat annyira a hírneve, mint a Rákot, így könnyen veszi a köröket a grillmester cím felé. Nála minden jöhet a sütőbe, aminek jó íze van: Rib eye steak, Scampi (rákféle) vagy akár sertésnyak. Szívesen szolgálja fel ezeket speciális öntetekkel és szószokkal, előnyben részesítve az enyhébb ízesítést.
A tipikus Oroszlánnak gyengéje a grillezett hús. A bécsi virsli nála legfeljebb előétel lehet, sokkal szívesebben dob rá a rácsra különféle amerikai steakeket. Barátaival nagyvonalú vendéglátóként viselkedik, és szívesen látja akár az egész szomszédságot impozáns luxusgrillje körül. Nála a füst miatt sem kell aggódni.
Az ő esetében a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód is hozzátartozik a grillezéshez. A gázzal működő grilltípust választva elkerüli a füstöt, a csöpögő zsírt, és arra sem kell, hogy gondja legyen, hogy a művelet végén hogy tisztítja meg a hamutól a szerkezetet. Elvégre számára tényleg különösen fontos a tisztaság. A lazacsteak, sovány pulyka, csirke- vagy marhahús mellett zöldségeket is pirít a rácson: kukoricacsövet, cukkinit és grillezett burgonyát is felszolgál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.